01 maj 2009

o_O

Jag är speachless. Eller nej, jag tappar aldrig talförmågan, men nu är det nära..

Har precis suttit o läst igenom en tråd där man diskuterar huruvida det är rätt eller fel att sminka sina barn. Ja sina BARN.
Majoriteten anser det vara fel men det finns alldeles för många som seriöst tycker att det är okej att sminka sina 5, 6 och 7-åringar lite lätt innan de ska ut o leka eller gå till dagis.
Några av deras argument var:
"Alla vill väl ha söta barn?"
"Det fulaste som finns är när babyn är sådär blek"


Jag blir mörkrädd!

Vad sätter ni för sjuka ideal till era barn? Det är väl ändå vi vuxna som ska vara förebilder, det är VI som formar deras självkänsla och start i livet. Det är VI som ska sätta stopp för såna dumheter. Och det är VI som ska få våra barn att känna att de duger och är vackra oavsett nationalitet, kön, eller sexualitet. Det är vårat ansvar. Vad finns det för sjuka föräldrar?!?

En kvinna hade till o med öppnat ett sparkonto där hon varje månad förde över dotterns barnbidrag. Och det är väl bra, ett sparkonto liksom. Men vet ni vad hon ville att dottern skulle ha pengarna till?
En bröstförstoring!
Mamman hade själv lidit av sina små bröst när hon var ung och ville inte chansa och låta dottern gå igenom samma sak som hon hade fått göra.
Bara det att dottern var sju år. SJU ÅR!
Hur i hela helvete kan man planera för sin dotters bröstförstoring när hon är sju år?
Det är ju mamman som ska övertyga och övertala sin dotter att hon är fin som hon är. Inte spara till eventuella framtida skönhetsoperationer.

Ni skyller på media och fråntar er själva ansvaret för all utséendefixering i samhället. Bullshit, det är ni som sätter ramarna och det är ni som får era döttrar att skämmas över er själva.

NI borde skämmas.
Fyfan, jag spottar på er.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar